Verkoop en plaatsing van parket,

massief en meerlaags, laminaat,  

Arts & Parquet: De noodzaak
van een kwaliteitsvolle service.

De plaatsing van uw parket vraagt specifieke vaardigheden. Een verkeerd geplaatste vloer kan veel problemen veroorzaken (loskomende planken, vochtinfiltratie, verkeerde aansluiting aan stenen vloeren en trappen, onafgewerkte boorden, verkeerde legrichting…).
Vertrouw uw werken toe aan professionelen! Bij Arts & Parquet regelen wij alles van A tot Z. Van het voorbereiden van de chape tot het opkuisen van de werf, en dit binnen een korte termijn aan een eerlijke prijs. We stellen professionele plaatsers ter beschikking waar we al jarenlang in vertrouwen mee samenwerken.

Centraal gelegen met internationale uitstraling

Gelegen aan de rand van Brussel, biedt Arts & Parquet zijn diensten aan in heel België (in Zaventem voor Vlaanderen, Waver, Luik...) en Luxemburg, maar ook in Nederland en Frankrijk en zelfs in Marokko. Dankzij ons kwaliteitsvolle service door ons gekwalificeerd personeel, genieten wij van internationale naambekendheid en een uitstekende reputatie.

Uw parketkeuze

Rustiek, elegant, extravagant, ecologisch PEFC-gecertifieerd, massief, meerlaags, dik, dun, smal, breed, lang, kort, extra sterk, parket, laminaat, vinyl, terrashout, bij Arts & Parquet, stellen we enkel kwaliteitsvolle materialen voor in alle prijsklassen die generaties lang meegaan. Voor elke vloer hebben we ook bijpassende onderhoudsproducten zodat u extra lang van een mooie vloer kan genieten.

Wij adviseren u een passende keuze te maken in functie van uw interieur en de ruimte waar de parket moet geplaatst worden: veel belopen ruimtes (restaurant, museum…), bureau, badkamer, kinderkamer…

Professionelen of particulieren, maak een afspraak met ons team of contacteer ons voor al uw vragen. 

Getuigenissen

 • David S.
  30-12-2017 10:47
  Super travail
 • Danielle Poupier
  27-12-2017 00:13
  1
 • Didier Didier
  12-12-2017 20:10
  Équipe sociable et travail super .encore merci