Verkoop en plaatsing van parket,

massief en meerlaags, laminaat,  

Vernissen van
uw parket

Vernis op parketvloeren geeft de best mogelijke bescherming.
Door uw parket te behandelen met vernis brengt u een dunne ondoordringbare beschermlaag op het houtoppervlak aan, deze laag sluit uw parket af voor alle ongewenste stoffen en maakt uw vloer bestand tegen de zwaarste beproevingen.

De nieuwste soorten vernissen hebben niet meer de nadelen van de vernis die vroeger op de markt was. Het vergelen en blinken is fel gereduceerd door nieuwe technologieën. 80% van de geverniste parketten die nu verkocht worden, zijn in de fabriek afgewerkt. Hoe glanzender de vernis is, hoe sterker. U kan uw geverniste parket een nieuwe uitstraling te geven door hem te behandelen met een polish. Het enige nadeel aan geverniste parket is dat hij krasgevoelig is, in niet veel kleuren verkrijgbaar en moeilijk plaatselijk bij te werken is.

Bij Parquet Art's bieden wij u een uitgebreid gamma geverniste parketten aan en de bijhorende onderhoudsproducten, alsook verschillende soorten vernis. Om het u gemakkelijker te maken, kunnen wij ook bij u thuis uw parket vernissen in verschillende lagen Wij hebben ook een professionele schuurder in dienst om uw parket voor te bereiden. Aarzel niet om ons te contacteren. Wij bieden u een gratis offerte aan.

Getuigenissen

 • Nicolas Klein
  19-12-2018 13:14
  Test 2
 • Nicolas Klein
  19-12-2018 13:08
  Test
 • David S.
  30-12-2017 10:47
  Super travail